Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Домакин уби госта си след пиянски запой в Бургас

Домакин уби госта си след пиянски запой в Бургас

Констатирано е, че тялото е на 40-годишен бургазлия, дошъл малко по-рано на гости, който след употреба на алкохол с 57-годишния домакин и възникнал между тях междуличностен спор, е намушкан със сгъваемо ножче в областта на гърдите.

Домакин уби госта си след пиянски запой в Бургас, съобщават от полицията. Снощи около 22.00 ч. в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение за скандал между лица в нетрезво състояние, възникнал в квартира, разположена на приземния етаж в кооперация на бургаската улица "Ивайло" № 54, обитавана от 57-годишен мъж от село Дюлево, община Средец.

Дошлите на място полицейски служители установили трупа на мъж на средна възраст и следи от кръв в областта на гръдния кош. Констатирано е, че тялото е на 40-годишен бургазлия, дошъл малко по-рано на гости, който след употреба на алкохол с 57-годишния домакин и възникнал между тях междуличностен спор, е намушкан със сгъваемо  ножче в областта на гърдите.След извършеното деяние домакинът се е отправил в неизвестна посока, като забелязвайки полицейски патрул в района на Новата поща се предал.

Задържан е за срок от 24 часа. Извършени са множество процесуално следствени действия сред които оглед на местопроизшествие, разпити, иззето е оръжието с което е извършено убийството, назначени са множество експертизи и др.По случая е образувано досъдебно производство.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега