Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Не сме поставяли ултиматуми. Ще проявим търпение, въпреки обидното отношение на ПП-ДБ

Борисов: Не сме поставяли ултиматуми. Ще проявим търпение, въпреки обидното отношение на ПП-ДБ

"С плаващи мнозинства шикалкавят хора, които не знаят как се управлява държава", заяви лидерът на ГЕРБ.

"Днес нашата парламентарна група започнахме разговори по програмата на ПП-ДБ, за да видим дали е реалистична, дали е надценена, дали е финансирана. Опитах се да се абстрахирам от сутрешните коментатори (бел.ред. коментар на Андрей Гюров, че ПП-ДБ няма да предоставят списък с имена на евентуални министри и премиер до неделя, както и, че партията му няма да се поддаде на натиск и манипулации) , но ние не сме поставяли ултиматуми.". Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

"За да говориш за втори мандат и да кажеш, че няма да покажеш правителство дотогава, е някак си нелогично. Когато казваш, че не искаш подкрепа от ГЕРБ и СДС, а от другите парламентарни партии, моля тези другите да бъдат наричани в имената си.  Другите са ДПС, БСП, Възраждане и ИТН.", каза още Борисов.

„И докато ние отказваме да преговаряме с всеки друг, те продължават да ни говорят за другите. Другите имат имена. Те са ДПС, БПС, „Възраждане” и ИТН, които сутринта Гюров каза, че са приемливи за тях. Значи за тях коалиция с ДПС е по-приемлива от такава с ГЕРБ. Нека го обяснят на избирателите си. Докато ние отказваме да преговаряме с друг, считайки, че най-доброто управление за България е коалиция между първите две – те говорят за другите. Направете си коалиция с тях и управлявайте. Но да шикалкавят с плаващи мнозинства – това са хора, които не знаят как се управлява държава.”, посочи Борисов. 

"И днешният ден трябва да се използва и да видим програмата им на управление. Ще наложим нашата управленска програма върху тяхната, да видим коя по-добра. Нашата е по-добра и по-разписана с всички сектори, но нека да им дадем шанс", заяви още той. 

"Ако нямат сериозен план за такъв кабинет, това е изнудване - провалете вашия мандат, скарайте се с всички останали, за да може след това ние да говорим с всички останали. Това правят в момента", заяви още Борисов.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега