Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: След местния вот ГЕРБ ще реши дали да продължи подкрепата за кабинета

Борисов: След местния вот ГЕРБ ще реши дали да продължи подкрепата за кабинета

Борисов разкритикува решението на Министерски съвет да одобри покупка на бойни машини "Страйкър" без да има нарочно решение от парламента.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията ще проведе национален съвет след втория тур на местни избори, за да решат дали да продължат да подкрепят правителството. Борисов заяви това днес в Ловеч.

"За мен сглобката в момента не съществува. В момента нямаме никакви причини, включително и моралните ценности да издигнат хора от Държавна сигурност не могат да ги припишат срещу никого от нас. Няма да нося чужди пасиви. И в сряда ще искат да им подкрепя бюджета - ми няма да стане. Отсега им казвам, няма смисъл въобще да се срещаме и да говорим. По никаква тема. Така че след неделя, приятна игра, ще гледам кой какво прави в неделя".

Борисов разкритикува решението на Министерски съвет да одобри покупка на бойни машини "Страйкър" без да има нарочно решение от парламента.

Източник: БНР

❌ За мен сглобката в момента не съществува заради безпринципното поведение на ПП-ДБ. Те призовават всички срещу ГЕРБ. Знам къде са им аверите, приятелите, срещат се по вили и кръчми тайно – нека да го правят. Аз не виждам смисъл да се срещам повече с тях. В сряда ще направя национално съвещание, за да преценим дали имаме нужда повече да бъдем заедно и да носим отговорност с хора, които плашат собствените си министри. ⛔️ Повече няма да допускаме някой да говори лъжи по наш адрес, а ние да мълчим. Всичко добро, което се случи в Народното събрание относно евроатлантическата ориентация, се случи благодарение на ГЕРБ. Вчера на Министерски съвет са гласували за страйкърите без да има решение на НС, това е юридически казус и нарушение. Направили са го само, за да се покажат на някого⁉️💯 Навсякъде ГЕРБ е обещал, че ще направи АМ „Струма“, “Хемус“, Велико Търново - Русе и Ботевград - Мездра - Монтана - Видин. Пътен възел Ловеч - Плевен от АМ „Хемус“ с много малко усилия през лятото можеше да стане прекрасно съоръжение, да е магистрала. Гледам го как стои и ще стои сигурно още години, докато се разруши. В неделя ще бъде вотът за това. Без „Хемус“ и други инфраструктурни проекти - ние няма да подкрепим бюджета. 👉 Много преди изборите за София предложихме на ПП-ДБ да издигнат кандидат, различен от родата на Държавна сигурност и ГЕРБ да не излъчи кандидат. Даже призовах Кирил Петков да се кандидатира за кмет на София, а ние да не издигаме кандидат. Самият Иван Костов каза преди време, че ще гласува с отвращение, помните ли⁉️⁉️ГЕРБ ли са виновни, че зам.-министър на ПП-ДБ отива и снима с личния си тел в нарушение на собствената си заповед. И това ли искат да ни вменят като вина⁉️ Защо ние да сме виновни? Ние и с машини сме ги побеждавали!

Публикувахте от Boyko Borissov в Четвъртък, 2 ноември 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега