Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов в Бургас: Това правителството счупи държавата, Радев причини много щети

Борисов в Бургас: Това правителството счупи държавата, Радев причини много щети

ГЕРБ показа мощ и кондиция за предстоящите предсрочни парламентарни избори

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, както и почти всички депутати, кметове и общински лидери на партията от цялата страна, проведоха среща със свои поддръжници от Бургас и района. В препълнената зала на Държавната опера в морския град официално беше потвърдена и смяната на регионалния лидер на партията - Димитър Бойчев „отстъпи щафетата“ на поморийския кмет Иван Алексиев. 

(Новият областен лидер на ГЕРБ Иван Алексиев бе сред първите, които взеха думата)

От трибуната Борисов за пореден път потвърди, че ГЕРБ няма да прави опит за правителство и веднага ще върне втория проучвателен мандат, когато го получи от президента Румен Радев. Бившият премиер е категоричен, че в така създалата се ситуация предсрочните избори са неизбежни. 

(Борисов е категоричен, че няма да има реваншизъм от страна на ГЕРБ)

„За третия мандат няма с кого да преговаряме, ние имаме решение с БСП да не управляваме. Ако ПП бяха вкарали правителство, щях да намеря трима депутати, които да са ми верни и да ги подкрепя. Христо Иванов каза, че ще си търси други приятели, същите, които „Продължаваме промяната“ казаха, че са мафия.

(Според народния представител от Бургас Жечо Станков правителството в оставка е свършило нула "зеро" работа)

Ние и сега, ако искаме, може да направим правителство с „Има такъв народ“, но то няма да е работещо. Щяхме да подкрепим правителство на „Продължаваме промяната“, все щях да намеря трима депутати. В такава политическа ситуация няма защо да си хабим името. Няма да вземем втория мандат, защото имаме принципи“, категоричен бе Борисов.

На въпрос дали ще има реваншизъм от страна на ГЕРБ, ако партията се върне на власт, Борисов отговори по следния начин: „Единствено, и Бог ми е свидетел, и колегите, реваншизмът е като омразата и завистта – те изяждат отвътре. Ако тези момчета (бел.ред. визира „Продължаваме промяната“) не бяха толкова злобни и брутални щяха да управляват много дълго. Народ, в който реваншизмът стане политика, е загубена работа. Ние подаваме ръка на всички. Толкова е тежко времето”. 

Лидерът на ГЕРБ не пропусна възможността да „благодари“ на президента Румен Радев, че е вкарал в политиката лидерите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев. „Правителството в оставка счупи държавата. Радев причини много щети. Той доведе тези хора и животът ще му го върне сега за служебното правителство. Как ще оправя тинята, която оставиха? Аз с моя опит не се наемам. Мога само да му пожелая успех”.





ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега