Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: В утрешния ден или ще върнем мандата, или ще предложим кабинет

Борисов: В утрешния ден или ще върнем мандата, или ще предложим кабинет

Кандидат-премиерът Бойко Борисов получи от президента Росен Плевнелиев мандат за съставяне на правителство. Веднага след това Борисов предупреди, че все още нищо не е сигурно. Той подчерта, че всичко зависи от консултациите днес следобед.

Кандидат-премиерът Бойко Борисов получи от президента РосенПлевнелиев мандат за съставяне на правителство.Веднага след това Борисов предупреди, че все още нищо не есигурно. Той подчерта, че всичко зависи от консултациите днес следобед.

"В утрешния ден или ще върнем мандата, или ще предложимкабинет", каза Борисов и отново обърна вниманието към партньорите отдругите политически сили. Той добави, че ще продължи да прави всичко възможно засъставяне на правителство, но това може да се случи само ако и другите партиинаправят компромиси с някои от многобройните си изисквания.

"В рамките на днешния ден имаме още няколко консултации, катозавършат, ще знаем", обяви той, визирайки предстоящите преговори с ПФ и РБ.Борисов заяви, че близо месец с цялото търпение “и свсичките си компромиси“ се опитва да намери начин в мандата на ГЕРБ да бъдесъставено правителство, защото смята, че той е единствен.

Той напомни, че БСП остават в опозиция и помоли изрично ДПСда не подкрепят кабинет на ГЕРБ, за да не дават поле за спекулации. Борисовобаче увери ДПС, че всичко, което би взривило етническата толерантност и бидовело до етнически конфликт, ГЕРБ няма да подкрепи.Той изреди и претенциите на по-малките партии.

„Атака" няма да подкрепи кабинет, ББЦ няма даподкрепят, ако не се разберем с Реформаторите и Патриотите, тогава какъвкабинет да правим, попита той.Борисов заяви, че всички декларират публично, че искат даима правителство, но поставят препъникамъни, заради които то няма как да сеполучи математически.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега