Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: За шест месеца счупиха държавата и сринаха всичко, а сега желаещи да управляват няма

Борисов: За шест месеца счупиха държавата и сринаха всичко, а сега желаещи да управляват няма

"ГЕРБ трябва да е първа политическа сила, за да застанем здраво и върнем малко добрината, толерантността и да се опитаме да обединим народа.", заяви още лидерът на ГЕРБ.

"Г-жа Нинова на два пъти си подава оставката за неуспешно представяне на избори.Нормално ли е си подадеш оставката заради слабо представяне на избори, а след това да управляваш държавата? За правова държава в България вече не може да се говори след тази година и половина - не се спазват нито Конституцията, нито законите. Вчера провеждатт обществено обсъждане на нещо, което вече са приели в парламента - все едно правиш годеж след сватбата. Кое е чудното, че партията, провалила се на изборите, се оказва, че ще реди правителство.". Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира решението на БСП да върне неизпълнен мандата за съставяне на правителство.

"Толкова е тъжно. За година и половина пътищата са в ужасяващо състояние. Никакви ремонти, нищо. Опасни са за хората.", отбеляза още Борисов. "Заради пари, кражби и корупция се скараха и се сринаха. Слави Трифонов по неговия си начин така ги иронизира, че предложи да отидат да го арестуват, че е виновен за всичко. И те не отиват.Година и половина откакто ГЕРБ ги няма, кое чухте за справяне с корупцията? Точно обратното - оръжие, жито, контрабанда, разликата в тока - от 80 лв. при Борисов, днес е 1400 лв. Гориво 1,50, днес 3,70. Днес парламента отново посрами всички, в лицето на ПП - те не допуснаха да влезе тавана на горивата, който е за всички хора.", коментира още лидерът на ГЕРБ.

"Жалко е, че за шест месеца счупиха държавата и сринаха всичко. И сега желаещи да управляват няма. Вече и решение няма. Дълговете са на тавана, а на служебното правителство поне 5 млрд. ще му трябват до края на годината. Забравихме за еврозона, а хърватите влязоха. Тия провалиха всичко - гориво, ток, крадат най-безскрупулно от газа - по 120-130 млн. на месец крадат.", заяви още Борисов.

"ГЕРБ трябва да е първа политическа сила, за да застанем здраво и върнем малко добрината, толерантността и да се опитаме да обединим народа. Ние с БСП не можем. С ДПС сме казали, че няма да управляваме.Мисля, че шамарите, които народа им удари, кражбите и личното им облагодетелстване от газ, ток. Убеден съм, че когато служебните министри влязат и видят ужаса, ще разкажат много неща.", каза още бившият премиер.

Коментар на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов

Коментар на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Повече четете тук: https://bit.ly/3ORPDLj

Публикувахте от Новините на NOVA в Сряда, 27 юли 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега