Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Божков: Срещу мен беше организирана атака – като военна операция

Божков: Срещу мен беше организирана атака – като военна операция

В първата си медийна проява след завръщането си от Дубай, Васил Божков обяви, че ще работи за промяна на България.

В първата си медийна проява след завръщането си от Дубай, Васил Божков обяви, че ще работи за промяна на България. Според него, държавата няма да се оправи, докато Бойко Борисов не бъде изваден от политикатаПресконеференцията беше чрез видеоконферетна връзка, тъй като - както на няколко пъти подчерта той, животът му бил застрашен.„Срещу мен беше организирана атака – като военна операция. Бяха унищожени всичките ми компании, а близките ми бяха подложени на репресия. Арестуваха жена ми, сина ми и адвоката ми. Заплашваха всички близки и познати. Репресията срещу мен беше изключително тежка”, каза Божков.

Бизнесменът подчерта, че връщането му няма нищо общо със смяната на Иван Гешев като главен прокурор, нито с убийството на Алексей Петров. „Просто на 23 август получих разрешение да пътувам и на 25 август излетях”, поясни Божков.Той уточни, че по делото, свързано с Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова, е защитен свидетел. „Два пъти ме разпитваха по четири часа. След това ме направиха защитен свидетел. Бизнесменът допълни: „Моят живот и този на близките ми е силно застрашен в момента”.

Относно партията си „Българско лято” той заяви, че тя няма да участва в местните избори. „Аз се прибрах понеже ситуацията в България е тежка и трябва да променим нещата. Това не може да продължава така. Постигнал съм всичко в живота, оттук нататък единственото, което може да направя, е за българите и за България”, смята Божков.

Божков заяви, че Борисов трябва да бъде изваден от политическата сцена, за да има някакво бъдеще.„ПП мога да ги отъждествя като комсомолската организация на ГЕРБ. Те са същите и правят същото. Делян Пеевски си е статуквото. ДПС винаги си е било в тази позиция. Те са неизменна част от статуквото, а ние сме против статуквото. Което значи - Бойко извън политиката, Пеевски извън политиката и всички управляващи до 2020 г., ако може да останат извън политиката – ще е добре за страната”, каза още бизнесменът.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега