Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бътън не е готов за поддържаща роля

Бътън не е готов за поддържаща роля

Пилотът на Макларън Дженсън Бътън заяви, че няма да играе поддържаща роля в тима и също ще се бори за титлата наравно с неговия съотборник Люис Хамилтън.

Пилотът на Макларън Дженсън Бътън заяви, че няма да играе поддържаща роля в тима и също ще се бори за титлата наравно с неговия съотборник Люис Хамилтън. Формата на Бътън значително спадна между двата му последни подиума в Гран При на Китай през април и старта в Германия по-рано този месец, като за шест състезания успя да вземе едва седем точки.

Тези слаби резултати го отведоха назад в класирането на пилотите на седмо място, с 41 точки по-малко от съотборника му Хамилтън, който заема четвъртата позиция. След шестото място на Бътън в последния старт в Унгария, той вече изостава от временния лидер в класирането Фернандо Алонсо с цели 88 точки, което се равнява на повече от три победи в оставащите девет състезания.

Бътън обаче смята да се бори до край за титлата и едва, когато е ясно, че няма шанс да я спечели, може да играе поддържаща роля в Макларън. Световният шампион от 2009 година разкри в последните Формула 1 новини на „The Daily Telegraph”: „Ще помогна на отборът да спечели колко се може повече точки. Ако водя в дадено състезание, аз искам да го спечеля. Това е нещото, което правят пилотите. В тима нямаме пилот номер едно и пилот номер две.”

„Ако се стигне до такъв период в шампионата, в който нямам шанс да спечеля титлата, то тогава ще помагам на моя съотборник.” Повечето залагания за краен победител в шампионата обаче са на страната на временния лидер в класирането Фернандо Алонсо.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега