Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас грейна! Стотици извиха хоро на пл. "Тройката"

Бургас грейна! Стотици извиха хоро на пл. "Тройката"

Коледният сезон в Бургас официално е открит! Елхата и светлините на Бургас грейнаха тази вечер. Включиха ги кметът Димитър Николов и младият певец Иван Стоянов по време на празничния никулденски концерт с участието на Тони Димитрова, Рафи, квартет „Destiny“ и ПФА „Странджа“.

Коледният сезон вБургас официално е открит! Елхата и светлините на Бургас грейнаха тази вечер.Включиха ги кметът Димитър Николов и младият певец Иван Стоянов по време напразничния никулденски концерт с участието на Тони Димитрова, Рафи, квартет „Destiny“ и ПФА „Странджа“.

Вечерта открихаводещата Милена Маркова –Маца и струнният квартет „Destiny“. Младите момичета изпълниха някоипопулярни и класически произведения, след което дойде момента и нанай-дългоочакваното събитие – запалването на коледните светлини.

„В най-бургаскияден от годината – Никулден, честито! Да сме живи и здрави и нека презследващата година сме още по-задружни, защото без подкрепа помежду ни, Бургасще остане просто един град, с улици, сгради и електрически стълбове. Нека духътна Бургас продължава да се развива!“, каза Димитър Николов.

На сцената заеднос Николов и Иван от Детската Евровизия излязоха и водещите – Бургът на 2015-аДимитър Рачков и Маца, както и министър Ивелина Василева. Хиляди бургазлии себяха събрали на пл. „Тройката“ и отброиха 10-те секунди с притаен дъх, очаквайкида видят тазгодишната коледна украса. Тази година „генерална репетиция“ нямаше– елхата грейна от раз, а Николов се пошегува, че тази година празничният ритуал няма данамери място в шоуто на Рачков – „Господари на ефира“.

Минути наредпогледите бяха отправени към небето, където ефектна заря отбеляза началото наколедния сезон в града. Димитър Рачков не пропусна да се пошегува, че отобщината са съобщили, че фойерверките ще продължат до три сутринта. Е, зарятане продължи толкова дълго, но със сигурност впечатли събралото се множество.

След като изпълни„мисията си“, Иван Стоянов поздрави бургаската публика и изпълни песента отДетската Евровизия – „Цветът на надеждата“. Преди да покани Рафи на сцената,Рачков не пропусна да разсмее публиката с някои от любимите си „бургаски шеги“.

Концертътпродължи с любимката на бургазлии и почетен гражданин на града – ТониДимитрова. Цялата публика пя заедно с нея и танцува на някои от най-популярнитей песни, сред които и „Затебе хората говорят“.

На края наспектакъла танцьорите от ПФА „Странджа“ поведоха хорото, което се изви на целияплощад.

Още снимки от празничния ден в Бургас можете да откриете на нашата Facebook страница.

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/9cVysFsNJKI frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега