Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас с пъстра програма в Европейската седмица на мобилността

Бургас с пъстра програма в Европейската седмица на мобилността

Бургас ще отбележи Европейската седмица на мобилността с богата програма. Инициативата ще стартира на 16 септември от 13:15 часа с детски графити на асфалт. В заниманията ще се включат първокласниците от СОУ "Кирил и Методий", ОУ "Братя Миладинови", ОУ "Антон Страшимиров" и ОУ "Найден Геров".

Бургас ще отбележи Европейската седмица на мобилността с богата програма. Инициативата ще стартира на 16 септември от 13:15 часа с детски графити на асфалт. В заниманията ще се включат първокласниците от СОУ "Кирил и Методий", ОУ "Братя Миладинови", ОУ "Антон Страшимиров" и ОУ "Найден Геров". Празникът "Графити на колела" ще включва още оцветяване и играта "свържи точките".

От 16 до 18 септември от 09:30 до 17:30 часа пред подлеза на Операта в мобилен щанд "Фиеста" ще се провеждат консултации как да спестите и да намалите битовото енергийно потребление. Зелен оазис насред града ще работи от 17 до 22 септември в градинката пред сградата на Бизнес Инкубатор Бургас /до входа на Централния плаж/. Откритата работна площ в зелените зони ще предлага соларна пейка с възможност за зареждане на мобилни устройства, с което ще предоставя условия за работа сред природата.

Интерактивен транспортен навигатор - "Пропътувай Бургас" за опознаване на града и формите за придвижване, и функциите на монтирания смарт терминал на Aвтогара Юг ще бъдат представени на 17 септември от 14.00 часа.

"Карай по-бавно, живей по-дълго" ще се проведе на 18 септември от 10.00 часа в детска градина "Звездица Зорница", от 11.00 часа във "Вълшебство" в ж.к. "Лазур" и от 15.30 часа в "Раковина". Инициатива, която включва обучение за правилата за движение по пътищата,  интерактивни игри, рисунки с тебешири на асфалт и раздаване на стикери и балони на шофьори и пешеходци, е на Обществен дарителски фонд, Община Бургас и ОД МВР Бургас.

На 19 и 20 септември Скейт парк "Изгрев" ще е домакин на голямо международно скейт състезание. По регламент ще се правят едноминутни рънове, в рамките на които състезателят да покаже най-добрите си трикове.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега