Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас сбъдва мечтата на болно варненче с благотворителен концерт

Бургас сбъдва мечтата на болно варненче с благотворителен концерт

С благотворителен концерт в неделя Бургас ще подкрепи 15-годишния Пламен Кавраков от Варна, който страда от детска церебрална парализа.

С благотворителен концерт в неделя Бургас ще подкрепи 15-годишния Пламен Кавраков от Варна, който страда от детска церебрална парализа. Днес на сцената на Летния театър от 19 часа ще излязат Ваня Костова, Стефан Диомов, „Петте сезона“, Стефан Лалчев и много други, които с творчеството си ще направят крачка към сбъдването на мечтата на Пламен да проходи. Според лекари в Москва това е напълно възможно чрез лечение със стволови клетки, за вливанията на които са нужни около 37 000 евро.

Концертът е част от цялостна кампания, която бургазлийката Мария Ташкова е предприела в помощ на Пламен. Преди три години Мария научава за болния Пламен от форум на българските майки. Със семейството и започват да даряват пари, докато в един момент не осъзнава, че по-голяма помощ ще окаже, ако самата тя се ангажира с търсенето на дарители. В средата на миналия декември Мария стартира проект за набиране на средства чрез изработване на кукли от чорапи, които сама нарича Чорапчовци.

Всеки Чорапчо си има име, интересна история и може да бъде осиновен срещу сума, която да постъпи по сметката на Плами. Така кампанията по събирането на средства за Пламен добива нова актуалност и малко по малко възможността да бъдат извършени оставащите 11 процедури по график започва да изглежда възможно. С благотворителният концерт Мария се надява, че ще бъде направена голяма крачка в посока събиране на необходимата сума. Интересното е, че Мария и семейството и никога не са срещали на живо Пламен и тяхната първа среща ще бъде в неделя по време на благотворителния концерт.

От днес дарение за Пламен може да бъде направено в „чорапчовски“ кутии, които ще бъдат разположени около Летния театър между 16:00 до 22:00 часа16 и 22 часа, а в деня на концерта- от 10 сутринта до неговото начало.  

В случай, че някой желае да помогне на Пламен, но няма възможност да присъства на концерта, може да го направи по следните два начина:

- със SMS на номер 17 777 с текст DMS PLAMI(цената е 1лв и не се облага с ДДС)

- чрез дарителските сметки:

ПроКредит Банк (България) АД

Пламен Пламенов Кавраков

BIC:PRCBBGSF

BGN: BG22PRCB92301029635210

EUR: BG90PRCB92301429635214

USD: BG82PRCB92301129635213

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега