Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас се състезава с още 20 кандидати за Евроград на спорта 2015

Бургас се състезава с още 20 кандидати за Евроград на спорта 2015

„Впечатлен съм от отношението към спорта и инвестициите, които се реализират в тази сфера в Бургас”, заяви президентът на ACES Europe Джан Франческо Лупатели, след като изслуша аргументите на кмета Димитър Николов и екипа му, подкрепящи кандидатурата на Бургас за Европейски град на спорта през 2015.

„Впечатлен съм от отношението към спорта и инвестициите, които се реализиратв тази сфера в Бургас”, заяви президентът на ACES Europe Джан ФранческоЛупатели, след като изслуша аргументите на кмета Димитър Николов и екипа му,подкрепящи кандидатурата на Бургас за Европейски град на спорта през 2015.

Президентът на ACES Europe /Асоциация на европейските столици и градовена спорта/ беше придружен от Хуго Алонсо - Генерален секретар на организацията,както и от двама нейни делегати - Лукас Ворел от Чехия и Данило Монтанари от Италия.

“Бургас има опита в организирането и провеждането на национални имеждународни спортни мероприятия. Много федерации го предпочитат като място запровеждане на големи състезания. През последните няколко години броят наофициалните турнири в календара ни нарастна 3 пъти. Напоследък наблюдаваме еднозавръщане на бургазлии към залите, стадионите и кварталните спортни игрища.Това се случва едновременно с реализацията на сериозни проекти за обновяване иувеличаване на спортната инфраструктура в града. Най-много усилия са насоченикъм осигуряването на условия за практикуване на любителски спорт, както и къмблагоустрояване на училищните спортни зони. За нас ще е привилегия, ако бъдем одобрени за Европейски град на спорта.Целта ни е да увлечем възможно най-голям брой бургазлии и гости на града впрактикуване на спорта в цялото му разнообразие, да ги убедим, че това енай-приятният и полезен начин за прекарване на свободното време”, каза кметътНиколов.

Зам.-кметът д-р Лорис Мануелян и началникът на отдел “Спорт” ВеселинаДеведжиева представиха подробна презентация за инвестициите и грижите заспорта, осъществени през последните години.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега