Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас ще бъде домакин на 14-тия Научен конгрес на БЗС

Бургас ще бъде домакин на 14-тия Научен конгрес на БЗС

Бургас ще бъде домакин на 14-тия Научен конгрес на Българския зъболекарски съюз /БЗС/. Тази година той е под мотото: „Наука с аромат на море и липи”. Датите за провеждането му са 12 – 15 юни.

Бургас щебъде домакин на 14-тия Научен конгрес на Българския зъболекарски съюз /БЗС/. Тазигодина той е под мотото: „Наука с аромат на море и липи”. Датите запровеждането му са 12 – 15 юни.  

Управителниятсъвет на БЗС, като основен организатор на събитието, ще съчетае в едно кактоинтересна научна програма, обогатяваща професионалното израстване на лекаритепо дентална медицина в България, така и богата социална програма, насочена къмпо-широката общественост. В научнатапрограма на конгреса лекции ще изнесат осем изявени специалисти от чужбина ишест от България. Информация по различни теми в денталната медицина, обмен напрофесионални знания между колеги и лектори и срещи между състуденти очакватвсички участници в дните на форума. 

ТрадиционноНаучният конгрес на БЗС ще бъде съпроводен от голямо Дентално изложение, вкоето ще участват над 50 фирми. Всички участници ще получат информация занай-новите тенденции и прогресивен опит в областта на денталната медицина.  Неотменна частот събитието е и постерната секция, достъпна за всички участници в рамките надвудневната програма. Желаещите ще имат възможност да разгледат интересниказуси, практически решения и научни разработки в удобно за тях време, врамките на Конгреса.

Оралнитепрезентации, които набират все по-голям интерес заради разискванията намножество практически случаи, също ще обогатят дните на форума.Социалнатапрограма ще стартира още на официалното откриване на Конгреса на 12.06.2014 г.в морската градина на открита сцена „Охлюва”. Образователна програма занай-малките и много подаръци, насочени към здравословния начин на живот, щесъпътстват церемонията по откриването. 

От 17.30 ч.ще се проведе празник за децата, организиран от УС на БЗС под мотото: „Моятаусмивка бяла и голяма грее, пее, радва мама”, с участието на деца от ЦДГ № 2„Ханс Кристиан Андерсен”. От 18.00 ч.ще започне тържествената част на откриването.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега