Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаската поетеса Стоя Винар представи най-новата си стихосбирка "Утрини"

Бургаската поетеса Стоя Винар представи най-новата си стихосбирка "Утрини"

Поетесата Стоя Винар се довери на екипа на Читалище "Изгрев 1909" за реализиране на оригиналната идея за представянето на стихосбирката.

Бургаската поетеса Стоя Винар представи най-новата си стихосбирка "Утрини". Книжната премиера, открита във вторник, започна с музикална прелюдия, изпълнена от талантливата Яна Маринова. Поетесата Стоя Винар се довери на екипа на Читалище "Изгрев 1909" за реализиране на оригиналната идея за появата и представянето на стихосбирката.

Снимка: Читалище Изгрев

Книгата представи Петя Александрова писател и журналист, редактор и на третата книга на Стоя Винар. По време на мероприятието млади актьори от театрална школа "Талантино" представиха  поетичен пърформанс от „Утрини”, специално за гостите. Книгата изглежда чудесно благодарение на ескизите на Йордан Маринов. 

Снимка: Читалище Изгрев


Снимка: Читалище Изгрев

„Прекрасната Стоя Винар представи своите Утрини, които пробуждат душата за нов живот, озаряват света със светлината на изгрева и ни вдъхновяват за щастие и добро.  В тях са концентрирани всички онези ценности, които ни зареждат с енергията на светлината и любовта!Тази вечер музите не бяха само красив мит, те бяха при нас, въплътени в стиховете на Стоя Винар, в музиката на прекрасната и талантлива Яна Маринова, в картините на Йордан Маринов. Бургас трябва да се гордее с това уникално семейство творци – те са дар”, сподели Руска Бояджиева -  гост на събитието и приятел на авторката.    
Снимка: Читалище Изгрев   

При влизане в залата гостите получиха картичка с послание и автограф от автора. Трима от тях откриха на картичката си текст: "Честито! Вие печелите книгата „Утрини”, предоставена от издателство Либра Скорп". В края на срещата те получиха своя подарък с автограф от автора.                                          
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега