Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Научно-фантастична книга на български автор излиза на книжния пазар

Научно-фантастична книга на български автор излиза на книжния пазар

Очакванията на издателите са книгата да предизвика голям интерес сред почитателите на фантастиката.

Издателство „Коала прес“ издаде първия си научно-фантастичен роман „Конфедерация: Тихата война“. Автор на произведението е Денис Игнатски, който прави своя дебют в литературата. Научно-фантастичният роман ще може да се поръча онлайн от сайта на издателството, където първите 30 поръчани книги ще пристигнат при получателите си с автограф от автора. Дебютната книга на Денис Игнатски е налична и в сайтовете на store.bg и оzone.bg, а също може да бъде открита от читателите и в книжарниците Сиела, Хермес и Хеликон. 

Очакванията на издателите са книгата да предизвика голям интерес сред почитателите на фантастиката. Романът представя междугалактически съюз на различни чудновати същества, в който ние, земляните, ще изиграем голяма роля. Историята ни изпраща в бъдещето, където Земята с нейните обитатели са надскочили развитието и различията си. Обединени заедно, те се включват в междугалактическа федерация, която обещава още повече подем и благоденствие, но не всичко е прекрасно, както изглежда. 

Героят преминава през редица изпитания в името на федерацията и любовта към любимата, а пътят му е осеян с много болезнени истини за себе си, които никога досега не е знаел.

„Конфедерация: Тихата война“ ще бъде представена на изложението „Алея на книгата“ във Варна, което ще се проведе от 31.07.2021 до 09.08.2021. На 6 и 7 август специален гост ще бъде Денис Игнатски, а посетителите ще имат възможността да закупят книгата и да получат лично автограф от автора.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега