Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски депутати: Готови сме да помагаме на съгражданите си денонощно

Бургаски депутати: Готови сме да помагаме на съгражданите си денонощно

Те апелираха бургазлии да не се поддават на паника, а да се обединят срещу проблема, спазвайки всички предписания и практикувайки самодисциплина.

Бургаски депутати заявиха своята подкрепа и готовност да помагат на своите съграждани денонощно. Те апелираха бургазлии да не се поддават на паника, а да се обединят срещу проблема, спазвайки всички предписания и практикувайки самодисциплина.

"За нас, като народни представители, винаги е била важна връзката с хората. Затова можете да разчитате на нас и да намерим алтернативни начини да си бъдем взаимно полезни. Не се колебайте да ни потърсите за помощ при връзка с институциите, за актуална информация и по всякакви важни за вас въпроси. Това означава, че с грижа за вашето здраве и това на близките ви, ще ограничим физическите срещи, които провеждаме, както и организирането на превърналите се в традиционни приемни дни не само в Бургас, но и в областта като цяло. Но всички, които имат нужда от помощ и подкрепа, могат да ни открият 24 часа в денонощието на нашите телефони", коментираха депутатите от ГЕРБ.

"Ако бъдем обединени срещу проблема, ако спазваме всички предписания и бъдем самодисциплинирани, ще успеем да се справим с този момент на изпитание. Но най-важният призив, които отправяме към вас, е да останете у дома и да пазите здравето и живота на останалите. Нека бъдем толерантни и към всички медицински лица и ангажирани хора в системата на здравеопазването, защото те носят нелек товар на плещите си и работят с всеотдайност", коментираха още бургаските народни представители.

"Това са нашите контакти – телефонен номер и електронна поща. Вярваме, че отговорността и мисълта да пазим съгражданите ще е на първо място сред българското общество", допълниха от ГЕРБ - Бургас:

Димитър Бойчев    0884800050 dboichev@abv.bg
Ивелина Василева  0882003070 vasilevaivelina1@gmail.com
Иван Вълков 0884800168 ivalkovv@abv.bg
Ася Пеева  0893488022 assiapeeva@abv.bg
Галя Желязкова  0884800263 galya.vasileva@gmail.com
Д-р  Стойно Стойнов 0888692966 stoinostedi@abv.bg

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега