Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски офталмолог се включва в националната кампания „Визия за зрение“

Бургаски офталмолог се включва в националната кампания „Визия за зрение“

Офталмологът на Медицински център „Оксиком“ д-р Малина Топчийска е единственият бургаски специалист по очни заболявания, който е поканен за участие в кампанията.

Информационна среща на тема зрително здраве и предизвикателствата пред хората със зрителни увреждания ще се проведе в Бургас този месец. Целта е пряко осведомяване на възможно най-голям брой слабозрящи и незрящи лица на територията на областите Бургас, Сливен и Ямбол, относно техните права и възможности за диагностика, превенция, лечение и рехабилитация на заболяванията, предизвикващи зрителните им увреждания, както и относно средствата за подобряване на жизнения им стандарт.

Срещата, която е част от националната кампания „Визия за Зрение“, ще се състои на 29 юни, от 10:30 до 12:30 часа, в голяма зала на Областна администрация Бургас, намираща се на ул. "Цар Петър" №1.

Офталмологът на Медицински център „Оксиком“ д-р Малина Топчийска е единственият бургаски специалист по очни заболявания, който е поканен за участие в кампанията. Участие в нея ще вземат още д-р Петя Стратиева - председател на сдружение „Ретина България“, Мила Драгомирова - оптометрист, председател на Български съюз на оптометристите (БСО), Здравко Сечков – изпълнителен директор на ФРМС и др. 

Информационният ден е предназначен за аудиторията на слабозрящите, незрящите и полагащите грижи за тях лица (близки, членове на семействата им), както и за ангажирани с проблемите им организации, включително и отговорните за провеждането на социалната политика институции и компетентните административни звена и структури (здравни медиатори, общински дирекции/отдели за социални и хуманитарни дейности, деконцентрирани структури, провеждащи социалната политика на територията, НПО/граждански организации, центрове за социална рехабилитация и интеграция).

За заявки/потвърждения за участие най-късно до 25 юни 2021 г., е нужно да попълнете необходимата информацията в онлайн формата за регистрация, достъпна на следния адрес: ФОРМУЛЯР ЗА УЧАСТИЕ
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега