Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски полицаи с първо място на турнир по стрелба във Варна

Бургаски полицаи с първо място на турнир по стрелба във Варна

Стоян Тончев от сектор „Пътна полиция”, Георги Проданов от Второ Районно управление – Бургас и Тодор Бойнов от сектор „Специални Тактически Действия” спечелиха първо място в Републиканския преглед по стрелкова подготовка с пистолет за служители на МВР

Призовото първо място в Републиканския преглед по стрелкова подготовка с пистолет за служители на МВР, приключил преди дни във Варна, бе заето от мъжкия отбор на ОДМВР – Бургас с треньор и състезател Стоян Тончев и състезатели Георги Проданов и Тодор Бойнов. 

В прегледа се включиха 21 отбора мъже и 18 отбора жени, с общо 114 състезатели от различни структурни звена във вътрешното ведомство. Стрелците премериха сили в различни дисциплини, като заслужено бургазлии завоюваха първото място. След тях се наредиха - отборът на Главна дирекция „Жандармерия специални операции и борба с тероризма” и отборът на ОДМВР – Варна. 

Припомняме, че бургаският отбор завоюва отново първо място на традиционния турнир „Освобождение”, посветен на Националния празник 3-ти март, провеждан в последните години в крайморския град. И в него отборът беше от същите състезатели - Стоян Тончев от сектор „Пътна полиция”, Георги Проданов от Второ Районно управление – Бургас и Тодор Бойнов от сектор „Специални Тактически Действия”. 

Бургазлиите от няколко сезона насам са без никаква конкуренция, като заслужено извеждат ОДМВР – Бургас на призови места. Предстои им ново участие в турнира „Кра-кра” в Перник, където пред тях отново ще стои предизвикателството за първото място. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега