Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаските полицаи на протест

Бургаските полицаи на протест

Бургаските полицаи започват протестни действия от днес.

Бургаските полицаи започват протестни действия от днес, съобщават от ИА "Фокус". Те са част от предприетите в национален план протестни действия. По думите на Генади Тенев, член на УС на Синдикалната федерация на служителите в МВР синдикатите на местно ниво имат пълна самостоятелност при провеждането на протестните действия. Едно от нещата, които ще бъдат направени е да се сложат трикольори, които да обозначат, че полицаите са в протест.

Ще бъде направен опис на техниката и консумативите, с които полицаите работят и са закупили с лични средства. От синдиката предупреждават, че може да се стигне и до изнасяне на техника от полицейските управления, собственост на служителите. Целта е полицаите да покажат, че работят със собствени средства.

Четири планувани национални протеста ще се проведат през почивните дни в София. Страната е разделена на четири района и във всеки един протест ще участва отделен район. Бургаските полицаи ще участват в протеста, който е насрочен за 7 ноември. И четирите протеста са определени за неделя като започват от следващата седмица. Най-малко два автобуса с полицаи от Бургас се очаква да присъстват на националните протести в столицата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега