Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаските първокласници ще получат талон за преглед при стоматолог

Бургаските първокласници ще получат талон за преглед при стоматолог

Стоматолозите, които ще преглеждат децата са разпределени от Български зъболекарски съюз така, че кабинетите им да са в близост до училищата

Община Бургас и Български зъболекарски съюз ще реализират съвместна здравна програма „Със здрави зъбки в първи клас“. Това обяви в профила си във „Фейсбук“ кметът на града Димитър Николов. 

„На първия учебен ден заедно с учебниците всички бургаски първокласници ще получат талон за преглед с телефоните на стоматолозите, към които са разпределени. Родителите трябва да се обадят и да запазят час за преглед след 15 септември до края на месец ноември 2023 г. При прегледа трябва да предоставят този талон за профилактичен преглед“, споделя Николов.  

Стоматолозите, които ще преглеждат децата са разпределени от Български зъболекарски съюз така, че кабинетите им да са в близост до училищата. 

„Кампанията ни стартира в края на 2022 година с подписване на 5 годишно споразумение за партньорство. Така всяко дете, което се обучава в първи клас в бургаско училище има предвиден безплатен профилактичен преглед. През  2022 година бяха прегледани 1175 деца от 2000 първокласника. Надявам се тази година да са още повече!“
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега