Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаските ветроходци с авторитетна победа в Мармарис

Бургаските ветроходци с авторитетна победа в Мармарис

Бургаските ветроходци завоюваха авторитетна победа в Турция, по време на 26-ото издание на Marmaris International Race Week 2015. Бургазлии спечелиха едно четвърто, две втори и едно първо място.

Бургаските ветроходци завоюваха авторитетна победа в Турция, по време на 26-ото издание на Marmaris International Race Week 2015. Бургазлии спечелиха едно четвърто, две втори и едно първо място.

Състезанието в Мармарис е една от най-големите регати по ветроходство, които се провеждат в региона. Участват над 2000 състезатели от цял свят, като традиционно най-силно е участието на състезателите от Турция, Русия, Германия, Холандия и Англия.

В тазгодишното издание се включиха две български лодки - "Alexa", със скипер Александър Александров, и La Loba (в превод Вълкът), със скипер Валентин Николов от Бургаския ветроходен клуб "Черноморец".

Момчетата от Бургас се представиха отлично в клас "IRC CHARTER PERFORMANCE" - обособен клас за състезателни лодки, като постигнаха едно четвърто, две втори и едно първо място. Само малшансът в последната гонка им попречи да се качат на Първото място в това голямо международно събитие и те останаха със среброто - втори след руския екипаж, с една точка пасив. Другата българска лодка остана на седмо място в своята група.

Екипажът на ЯК "Черноморец Бургас" бе един от най-атрактивните и спечели много аплодисменти от участвалите в проявата над 140 лодки. Ветроходците бяха наградени от Президента на Турската Федерация и Кмета на града.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега