Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаският бизнесмен Ивайло Зартов си отряза пръста в знак на протест

Бургаският бизнесмен Ивайло Зартов си отряза пръста в знак на протест

Живите факли вече са демоде. Новата мода на протест, ала "отрежи се", се появи на хоризонта, а нейн автор е бургаският бизнесмен Ивайло Зартов. Той е осъден за присвояване на суми в особено големи размери като управител руско-българската фирма "Инглиш вилидж".

Живите факли вече са демоде. Новата мода на протест, ала "отрежи се", се появи на хоризонта, а нейн автор е бургаският бизнесмен Ивайло Зартов.  Той е осъден за присвояване на суми в особено големи размери като управител руско-българската фирма "Инглиш вилидж".

Обвиненията са за присвояване на 3 110 036  лв., както и в безстопанствено отношение по опазване на фирменото имущество. Къде е истината е спорно. Със сигурност той не е съгласен с решението на съда. В знак на протест той си отряза пръста и засне това във видео. Шокиращите кадри вече обикалят мрежата. На тях Зартов прави изявление, че в нашето общество вече не обръщат внимание на самозапалванията на хората. Затова той собственоръчно ще отреже пръста си в банята. Без да е употребил алкохол и упойващи вещества.

"Тежко е да видиш, че някой се самозапалва. Но още по-тежко и ужасно е това, което правят шайката разбойници, откраднали държавата. Още по-тежко, по-страшно е и.... запалването - сам човек да се запали е ужасен акт, който наистина разбива сърцата ни, разбива душите ни, но е странно, че въпреки че знаем къде са ни проблемите, а това е корупцията... А нищетата и мизерията са следствие на корупцията. Въпреки това няма все още силна съпротива срещу геноцида. Въпреки 20-годишния геноцид българите все още сме зомбирани на партии, на етнически и всякакъв друг принцип. И не обръщаме внимание на главните виновници за бедите ни. Знам че протестите станаха много и никой вече не обръща внимание на протестите и различните им форми. Вече дори на самозапалванията на хората не се обръща внимание. Знам, че това, което аз сега ще направя, сега за да подс иля думите си, също ще отшуми, но това за мен е един начин да подсиля думите си. И сега ще стана, ще отида до банята и сабственоръчно ще отрежа един мой пръст. Това го правя собственоръчно, без въздействието на алкохол, психотропни вещества. Поради тази причина съм решил да отрежа пръст", коментира Зартов.

След това във видеото, изпратено до медиите, се вижда как бившият кандидат-кмет и благодетел на Бургас отива до банята, взима нож, захапва колан и започва да реже малкия пръст на лявата си ръка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега