Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлии залагат на мръвките по време на пости

Бургазлии залагат на мръвките по време на пости

Бургазлии залагат на мръвките по време на пости. До това заключение стигна екипът на „PoligrafF“ след като цяла седмица проучва нагласите сред морските хора.

Бургазлии залагат на мръвките по време на пости. До това заключение стигнаекипът на  „PoligrafF“ след като цяла седмица проучва нагласитесред морските хора.83 на сто от анкетираните, зявиха че тази година са решили да не се лишаватот месото и млечните продукти. За тях предколедното настроение се измервакакто от парите по джобовете и подаръците под елхите, така и от отрупанитетрапези с "блажничко".

7% от запитаните дали постят дават положителен отговор.Нагласите сред тях са, че поне веднъж в годината човек трябва да пречисти кактоорганизма си, така и съзнанието си. Останалите 10% от анкетираните споделиха,че са пробвали да спазят Великите пости, но не са издържали и са се отказали.

Освен анкети с бургазлии, екипът ни направи и обиколка на магазините замесо в центъра на града, за да провери дали месарниците отчитат спад впродажбите по време на постите. Както и предположихме няма такава тенденция. Двеседмици преди Коледа се оказва, че бургазлии не са склонни да се лишат от мръвкитена трапезата си.

Чувствителна промяна в цените на месото не успяхме да забележим. Отразговорите ни с търговците обаче стана ясно, че от началото на месеца са сеувеличили продажбите на свинско месо. Заредените количества гърди и кайма бързосе изкупуват, а интересът към различните меса за готвене също се е увеличил.

Причините за това увеличение на потреблението търговците си обясняват кактос предварителното запасяване с месни продукти „за фризера“, така и с това, чепрез студените месеци хората започват да залагат повече на домашно приготвенатахрана, за сметка на сандвичите и салатите.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега