Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Чадъри и шезлонги на тройната коалиция пазели варненския кмет

Чадъри и шезлонги на тройната коалиция пазели варненския кмет

Кметът в оставка Кирил Йорданов е ощетил община Варна с над 1,5 милиарда лева, заяви по време на пресконференция лидерът на РЗС Яне Янев, който представи сигнали срещу 16 градоначалници. Те са постъпили във вече несъществуващата парламентарна комисия за разследване на корупцията по високите етажи на властта в 41-вото НС.

Кметът в оставка Кирил Йорданов е ощетил община Варна с над 1,5 милиарда лева, заяви по време на пресконференция лидерът на РЗС Яне Янев, който представи сигнали срещу 16 градоначалници. Те са постъпили във вече несъществуващата парламентарна комисия за разследване на корупцията по високите етажи на властта в 41-вото НС.

Според Янев срещу Йорданов, който подаде оставка по време на четвъртия си мандат като кмет под натиска на протестите, има образувани повече от 60 преписки и няколко досъдебни производства. По думите на лидера на РЗС били установени груби и системни нарушения. В типичния си стил Янев реши да дава грандиозни примери какви чадъри са тегнели над Йорданов.

По думите на председателя на вече несъществуващата комисия над Кирил Йорданов имало не само чадъри, ами цели “шезлонги от тройната коалиция“ и “огромни стоманобетонни конструкции, в които той е живял сигурно и без да го пипат институциите“. Припомняме, че за последния си мандат като кмет Йорданов се кандидатира като независим.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега