Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Царево посреща Никулден със забавления за малки и големи

Царево посреща Никулден със забавления за малки и големи

Черноморският град Царево също отбелязва градския си празник на Никулден, заедно с Бургас. Тържествата днес започнаха с Празнична литургия в храмовете „Св. Цар Борис-Михаил“ и „ Успение Богородично“. В 10:00 часа стартира и Състезание по колоездене, организирано от клуб „Тракиец“.

Черноморският град Царево също отбелязва градския си празник на Никулден, заедно с Бургас. Тържествата днес започнаха с Празнична литургия в храмовете „Св.Цар Борис-Михаил“ и „ Успение Богородично“.В 10:00 часа стартира и Състезание по колоездене,организирано от клуб „Тракиец“.

Вколоезденето се включиха деца от 7-годишна възраст до ветерани.След финала на състезанието празникът сепремести на Рибарското пристанище, където се прочете заупокойна молитва,хвърлиха се цветя и венци в морето в памет на загиналите моряци и рибари.

За втора поредна година кметът на общинатаинж. Георги Лапчев награди личностите на 2015 година, с принос в културата, спорта иикономиката. Директорът на Общинскиисторически музей Царево – г-жа Яна Кирязова бе наградена за своя принос вкултурата, треньорът на СК по борба „Крали Бимбалов“ –  Стоян Рачев, бе отличен за приноса си вобластта на спорта, а г-н Манол Манолов – управител на ЕТ „Мана“ в  областта на икономиката.

С медали и грамотибяха наградени и заелите първо, второ и трето място в състезанието поколоездене.След официалната част празникът продължи сизпълнение на групата „Ел Греко Бенд“ , които се утвърдиха като любимци нацаревската публика.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега