Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Димитър Рачков стана "Бург на годината" за 2015-а

Димитър Рачков стана "Бург на годината" за 2015-а

Актьорът и "господар на ефира" Димитър Рачков получи наградата "Бург на годината" за 2015-а. Със званието "Художник на годината" за 2015-а пък бе удостоен Роналд Швеевайс.

Актьорът и "господар на ефира" Димитър Рачков получи наградата "Бург на годината" за 2015-а. Популярният бургазлия изпревари останалите номинирани за наградата - Никола Добрев - президент и треньор на клуб "Фрегата", Атанаска Николова - зам.-министър на околната среда и водите за привличане на средства по европроекти като зам.-кмет на Бургас и актьорът, поет и режисьор Пейо Пантелеев. Призът му бе връчен от кмета Димитър Николов.

За трета поред година беше връчено и отличието "Завърнали се младежи". Призът взе отборът на ПМГ "Акад. Н. Обрешков" - Бургас, а останалите номинирани в категорията бяха Силвия Динекова, Станислава Бойчева и Румен Ангелов.

Със званието "Художник на годината" за 2015-а пък бе удостоен Роналд Швеевайс. 70-годишният призьор получи статуетка и грамота от градоначалника. Подгласници му станаха другите двама номинирани - художниците Ана Михайлова и Андрей Янев. По традиция, раздаването на трите годишни награди се състоя в изложбената зала на Дружеството на художниците на ул. "Александровска" 22.

По-рано кметът и председателят на Общински съвет Костантин Луков удостоиха и трима заслужили бургазлии със званието Почетен гражданин на Бургас. Това се случи по време на тържественото заседание на Общински съвет - Бургас. Тази година градът има трима нови почетни граждани - инж. Дамян Камбуров, художникът Красимир Зинин и певицата Тони Димитрова. Те бяха получиха почетен плакет и грамота.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега