Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Черноморец записа равенство в контрола със Спартак Варна

Черноморец записа равенство в контрола със Спартак Варна

Отборите на Черноморец-Бургас и Спартак Варна завършиха при резултат 0:0 в четвъртата контролна среща на бургазлии от зимната подготовка. „Акулите“ държаха инициатива през целия двубой и владееха повече топката, но липсваха чистите голови положения и пред двете врати. Качеството на игра беше допълнително затруднено от тежките метеорологични условия на градския стадион в Поморие, тъй като през цялото време валеше дъжд и духаше силен вятър.

Отборите на Черноморец-Бургас и Спартак Варна завършихапри резултат 0:0 в четвъртата контролна среща на бургазлии от зимнатаподготовка. „Акулите“ държаха инициатива през целия двубой и владееха повечетопката, но липсваха чистите голови положения и пред двете врати. Качеството наигра беше допълнително затруднено от тежките метеорологични условия на градскиястадион в Поморие, тъй като през цялото време валеше дъжд и духаше силен вятър.

През първата част съдията отмени гол на „акулите“. Товасе случи в 20-та минута, когато след центриране в наказателното поле, ЯниПехливанов успя да вкара топката в мрежата, но страничния съдия маркира засада.До края на първата част и гостите от Варна имаха една добра възможност за гол,но не успяха да я реализират.

През втората част бургазлии излязоха с изцяло нов състав,като единствено Венелин Филипов остана на терена пълни 90 минути. И презвторите 45 минути липсваха голови положения. В края на двубоя Милчо Ангеловотправи опасен удар от около 20 метра, но топката мина встрани от вратата.

Вигра за „акулите“ отново имаше няколко чуждестранни футболисти на проби. Средтях бе и бившият играч на Левски от близкото минало Шакиб Бензукан, катотепърва ще стане ясно дали той или някой от другите играчи ще подпишат договорс клуба.

В игра за бургазлии през първото полувреме се появи и БранимирКостадинов, който най-вероятно също ще стане част от отбора.

Следваща контролна среща на Черноморец-Бургас е тазисъбота срещу тима на Берое Стара Загора. Мястото и часът на срещата ще бъдатдопълнително обявени заради постоянно променящите се метеорологични условия. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега