Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Четири българчета в отборите на ITF за "Ролан Гарос" и Уимбълдън

Четири българчета в отборите на ITF за "Ролан Гарос" и Уимбълдън

Всички разходи ще бъдат покрити от Фонда за развитие Grant Slam.

Българските тенис таланти Илиян Радулов, Адрияно Дженев, Росица Денчева и Елизара Янева бяха избрани да бъдат част от отборите на ITF за предстоящите турнири от Големия Шлем. Това е поредното голямо признание за младите български таланти и работата с подрастващите на Българската федерация по тенис. Това е и изключителна възможност за младите тенисисти да пътуват до висококачествени младежки турнири, под ръководството на официален треньор на ITF.

Всички разходи ще бъдат покрити от Фонда за развитие Grant Slam.Радулов, Дженев и Денчева са избрани в отбор „А" на ITF. Тримата ни родни тенисисти ще участват в лагери, подготвителни турнири и състезанията от Големия Шлем – Ролан Гарос и Уимбълдън.Радулов, Дженев и Денчева ще започнат с подготвителен лагер в Италия от 11 до 14 май. След това тримата ще участват на два турнира от ITF за юноши и девойки в Санта Кроче Сул′Арно от категория J300 и Милано J500. Следва нов шестдневен лагер в Италия и участие на Ролан Гарос от 4 юни.

Радулов, Дженев и Денчева ще имат две седмици почивка след Откритото първенство на Франция.Тримата отново ще бъдат на лагер от 26 юни до 1 юли в Нотингам, а след това ще участват на турнира от категория J300 в Роухямптън (Великобритания).От 8 юли следва участие на Уимбълдън.Елизара Янева беше избрана в отбор „Б" на ITF.

Янева започва с лагер в Италия от 28 до 30 април. След това Елизара ще играе на пет последователни турнира преди Ролан Гарос. Българката ще участва в надпреварите в Италия от категория J200 в Салсомаджоре, J200 в Прато, J300 Санта Кроче Сул′Арно, J500 в Милано и J300 в Шарлероа – Марсинел (Белгия). От 4 юни Елизара Янева ще вземе участие на Ролан Гарос.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега