Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Четирима измамени бургазлии за ден

Четирима измамени бургазлии за ден

За четирима измамени бургазлии през през вчерашния ден, информират от полицията.

За четирима измамени бургазлии през през вчерашния ден, информират от полицията. На16.04.т.г. около 10.00 ч. в Пето Районно управление – Бургас е полученосъобщение от 81- годишен мъж от кв. «Сарафово» за това, че два непознати мъже,които поканил в дома си с цел отдаване на стая под наем, чрез въвеждане взаблуждение, му отнели сумата от 1 300 лева, 100 евро и 190 долара. Извършителитена деянието се издирват по описание от служители на Пето Районно управление –Бургас.

На16.04.т.г. около 11.00 ч. в Пето Районно управление – Бургас е полученосъобщение от 82- годишна бургазлийка от бл. 25 А в к-с «Зорница» за това, честанала жертва на телефонна измама по класическия механизъм «животоспасяващаоперация на близък» за сумата от 1 250 лева, която предала на мъж, дошъл надомашния й адрес. Работата по случая продължава от служители на Пето Районноуправление – Бургас.

На16.04.т.г. около 15.14 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е полученосъобщение от 77- годишна бургазлийка, живееща в бл. 446 в ж.к. «Меден рудник» затова, че станала жертва на телефонна измама по класическия механизъм «операцияс поставяне на златни пирони на близък роднина» за сумата от 700 лв., коятохвърлила през терасата на апаратмента си на непознат мъж, дошъл на домашния йадрес. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районноуправление – Бургас.

На16.04.т.г. около 17.15 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е полученосъобщение от 73 -годишна бургазлийка, живееща в бл. 479 в ж.к. «Меден рудник» затова, че станала жертва на телефонна измама по класическия механизъм«животоспасяваща операция на близък роднина» за сумата от 4 200 лв. и златнинакити с тегло около 50 гр., които дала на непознат мъж, дошъл на домашния йадрес. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районноуправление – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега