Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Чиликов за мача с Миньор: Ние сме по-класният отбор

Чиликов за мача с Миньор: Ние сме по-класният отбор

Днес се проведе редовния брифинг на „Черноморец-Бургас“ преди двубоя с „Миньор“ Перник, който е тази неделя от 20:00 часа.

Днес се проведе редовния брифинг на „Черноморец-Бургас“ преди двубоя с „Миньор“ Перник, който е тази неделя от 20:00 часа. Ето какво сподели пред журналистите помощник-треньора на „акулите“ Георги Чиликов:

От групата за предстоящия двубой със сигурност отпадат Румен Трифонов, който има някаква травма, Педро Мендес, който все още не е на нужното ниво и Борислав Балджийски, който за съжаление ще трябва да се подложи на операция на коляното. Уважавам тима на „Миньор“, но както казах и миналия път, ние сме по-класният отбор и имаме повече възможности.

В тренировките се вижда, че имаме нужното желание и мотивация. Просто трябва да го покажем на терена. Вътрешно съм убеден, че ще победим и зная, че ще го направим. Няма да има кой знае какви промени в състава. Просто е нужна повече мотивация и себераздаване, за да стигнем до успеха. Твърде рано е още да правим крайни оценки за качествата на футболистите.

Нека им дадем нужното време за адаптация и тогава ще можем да коментираме. За претенции относно забавени заплащания също е несериозно да говорим. Знаете с каква база разполагаме и какво получават футболистите. Има много места в България, където нещата в това отношение са далеч по-лоши”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега