Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цветанов към отбора на ГЕРБ в Бургаско: Здравейте победители!

Цветанов към отбора на ГЕРБ в Бургаско: Здравейте победители!

"Здравейте победители!" Така се обърна председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов към кандидатите за кметове и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ за Бургас и областта по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ в морския град.

"Здравейте победители!" Така се обърна председателят наНационалния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията ЦветанЦветанов към кандидатите за кметове и кандидатите за общински съветници на ГЕРБза Бургас и областта по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ в морския град.

„Бургас днес е много по-различен от преди 8 години и товастана благодарение на всички избиратели, които дадоха кредит на доверие заДимитър Николов. Днес вече когато имаме видими резултати, устойчиво управление,устойчиво развитие на Бургас и областта, ние трябва да подкрепим ГЕРБ, защотосамо тази партия може да гарантира успеха и развитието на регионите“, коментираЦветанов.

„Благодарение на силната връзка между националната иместната власт кметовете от ГЕРБ ще могат да подготвят много нови и качественипроекти по европейските програми и ще направим видимите резултати отуправлението още по-видими за нашите съграждани“, допълни той.Цветанов подчерта, че е от изключителна важност кандидатитена ГЕРБ да получат убедителна подкрепа още на първия тур и да спечелятизборите, защото кметовете на ГЕРБ нямат време за губене за балотажи, а трябваоще от първия ден след изборите да правят проекти и да работят за по-добрасреда на живеене на своите съграждани.


Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Бургас Димитър Николов призовасъгражданите си със стегнати редици да спечелят изборите още на първи тур. „Бургастрябва да бъде водещ не само в региона. Бургас трябва да бъде водещ в страната.Бургас и гражданите му очакват от нас много. Нека не ги разочароваме! Нека на 25-и направим така, че всички проекти, закоито говорихме през последните дни станат реални! Нека направим градът нипо-красив, по-благоустроен, по-развит, по-удобен за инвеститори, по-удобен замладите хора, за повече спорт, за повече култура, защото отборът на ГЕРБ гоможе и аз го вярвам това искрено. Отборът на ГЕРБ е без алтернатива, защотонай-голямата парламентарна група стои зад нашите действия. Аз съм убеден че на 25-и ще направим така че с първи тур да приключибитката за Бургаски регион, но незабравяйте че балотаж за общински съветнициняма. Да покажем желание заразвитие, самочувствие и поглед към бъдещето“, призова Николов.

Любо, Deep Zone, както и любимците на публиката от формата X-factor - Невена Пейкова, дуета Пламен и Иво, Михаела се включиха в предизборния концерт на ГЕРБ. Заедно с тях, на сцената на пл. “Атанас Сиреков” (пред сградата на Общината) излязоха и любимите на по-възрастните бургазлии Ансамбъл „Българе“, Тримата тенори и Веселин Маринов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега