Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цветното изложение „Флора 2023“ очаква посетители в дните до 8 май /Снимки/

Цветното изложение „Флора 2023“ очаква посетители в дните до 8 май /Снимки/

В периода от 28 април до 8 май всички гости на изложението имат възможността да посетят търговските щандове на участниците, да получат съвети за отглеждането на растения и поддържането на своите градини, да разгледат откритите изложбени площи с цветни арт инсталации и аранжировки на цветя.

С музикална програма и танци на впечатляващи мажоретни състави бе открито официално 38-то издание на Национална изложба на цветя „Флора Бургас 2023“. Приветствени думи към участниците и първите посетители отправи зам.-кметът Диана Саватева.

Повече от 90 фирми, професионални организации, земеделски производители, флористи и професионалисти в сферата на цветното изкуство показват най-доброто от своята продукция. В периода от 28 април до 8 май всички гости на изложението имат възможността да посетят търговските щандове на участниците, да получат съвети за отглеждането на растения и поддържането на своите градини, да разгледат откритите изложбени площи с цветни арт инсталации и аранжировки на цветя.

Снимка: Община Бургас


Снимка: Община Бургас


По темата „Природата – творец и вдъхновител“ и направлението в изкуството ландарт работиха фирмите участници и професионалните флористи Емилия Николова, Ради Вълканова, Нина Йотовска – Харанги, Альона Кисса, сертифицираният преподавател по икебана Антония Ценова.Специален гост на тазгодишното издание на цветното изложение е Петер Панцел - унгарски майстор флорист, европейски шампион по флористика за младежи, преподавател в школата DA academia и арт сътрудник в Decoracio&Desing, автор на две книги по флористика. 

Снимка: Община Бургас

Снимка: Община Бургас

Той ще демонстрира пред флористи стъпките за аранжиране на маса за сватбено събитие. Участието на унгарската фирма Decoracio&Desing и представянето на нейната богата гама от продукти е насочено най-вече към професионалисти в областта на цветното изкуство. 

Работно време: От 28.04. (петък) до 08.05. (понеделник)от 09:00 до 20:00 ч.(в последния ден на събитието 8 май изложбата ще работи до 18:00 ч.)
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега