Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Цяла България се моли за живота на родилка

В 19:00 часа палим свещ до прозореца
Цяла България се моли за живота на родилка

От два дни цяла България се моли и дарява кръв за живота на 37-годишна родилка. „Юлия е с ДИК синдром и има невъзможност за кръвосъсирване на кръвта, поради което кръвоизливът и не може да бъде овладян. Прилагат се всички възможни методи познати в медицината, за да се повлияе на състоянието ѝ“, се съобщава на фейсбук страницата на МБАЛ „Дева Мария“.

Отдва дни цяла България се моли и дарява кръв за живота на 37-годишна родилка. „Юлия е с ДИК синдром и има невъзможност за кръвосъсирване на кръвта,поради което кръвоизливът и не може да бъде овладян. Прилагат се всичкивъзможни методи познати в медицината, за да се повлияе на състоянието ѝ“, се съобщава на фейсбукстраницата на МБАЛ „Дева Мария“.

До момента на Юлия са прилети  около 130 банки кръв и кръвозаместващиразтвора, събрани от кръвните центрове в Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора,София и ВМА. Събраната кръв от тези кръвни центрове бе изчерпана вчера, но самоза няколко часа десетки души са дарили кръв. В момента от кръв за Юлия иматнужда от кръвен център Бургас.   

Приканват хората с кръвна група А, без значение от резус фактора, прижелание да дарят кръв да се запишат предварително по телефона в съответнитекръвни центрове: Бургас (056/894866; 056 81 05 65), Стара Загора (042/611444;  042/611415), Ямбол (046/682264) и Пловдив (032/904401). Когато има нужда от пряснакръв за направата на тромбоцитна маса, необходима за Юлия, от кръвните центрове веднага ще се свържат сдарителя. Важно условие е всеки дарител, да заяви, че желае да дари кръв заЮлия Карчева Виранова-Димитрова, град Бургас, МБАЛ „Дева Мария“. 

МБАЛ „Дева Мария” призовава всички, които не са безразлични към животана младата жена, майка на три деца, да се помолят за живота ѝ като запалят свещ допрозореца в 19:00 часа тази вечер. 

„Приятели,нека тази вечер, точно в 19:00 часа, всеки един от нас да запали свещ допрозореца и да се помоли за Юлия. Лекарите правят всичко възможно да спасятживота ѝ, но състояниетоѝ остава критичнокъм момента.Нека сепомолим заедно, дано стане чудо и Юлия се върне живаи здрава при трите си деца и семейството си!“, пишат още от лечебното заведениевъв Фейсбук.

Бургазлии могат да дарят кръв в кръвния център набул. „Ст. Стамболов“ № 73, от 7:30 до 18:30 часа всеки ден. Нека се помолимзаедно за живота на Юлия!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега