Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Половин милион туристи идват у нас през лято 2014

Половин милион туристи идват у нас през лято 2014

Очаква се, през летния сезон на настоящата 2014 година, броят на туристите, посетили страната ни, да достигне около половин милион, заяви Калин Драганов, член на Управителния съвет на АБТТА, предава ИА „Фокус“. Той обясни, че е твърде рано да се правят точни прогнози, но за момента няма индикации летния сезон да не се развие добре. Дори напротив, от бранша очакват тенденцията за увеличение на туристопотока да продължи и тази година.

Очаква се, през летния сезон на настоящата 2014 година,броят на туристите, посетили страната ни, да достигне около половин милион,заяви Калин Драганов,член на Управителния съвет на АБТТА, предава ИА „Фокус“. Той обясни, чее твърде рано да се правят точни прогнози, но за момента няма индикации летниясезон да не се развие добре. Дори напротив, от бранша очакват тенденцията заувеличение на туристопотока да продължи и тази година.

По думите на драганов, нашите курорти не отстъпват по качествено на услугите отконкуренцията. „Тука става въпрос за масов туризъм, тъй катоБългария все пак е установена като страна предимно за такъв тип туризъм. Принас почиват средната и по-бедна категория туристи. За съжаление или за радост,не мога да кажа, но в България скоро не се очаква да ни посетят най-висококатегоризираните туристи, поради ред причини”, каза Драганов.

Като причини за това, той изтъква на първо място факта, че нямаме такава база, която да отговаряна изискванията на богатата класа туристи и второ, защото много трудно сеизгражда имидж за богати туристи. "Спокойно можем да кажем, че от средната класанадолу България е много добра дестинация", добави Драганов.

Според него, вместо да се борим да "пробием" при по-богатите туристи, би трябвало да се постараем да развием услугите, които предлагаме в нашата си ниша.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега