Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Д-р Бостанджиев: Голите на плажа не вредят на възпитанието на децата

Д-р Бостанджиев: Голите на плажа не вредят на възпитанието на децата

"Има колкото искате проучвания, които са правени вече повече от 5-6 десетилетия в семейства, където родителите са нудисти".

Голите тела по плажа няма как да пречат на възпитанието на децата или да влияят на сексуални отклонения пряко. Това коментира сексологът и психотерапевт Румен Бостанджиев пред БНР - Бургас.

"Има колкото искате проучвания, които са правени вече повече от 5-6 десетилетия в семейства, където родителите са нудисти. Децата са свидетели на тяхната голота – и вкъщи, и на плажа. И тези проучвания показват, че тези деца имат много по-естествено отношение към голотата", обясни експертът по повод на подписката срещу голотата и монокините на плажа.

"Тези деца могат много по-добре да регулират своите еротични преживявания. Имат по-добро възприемане на собственото тяло и в различията на телата на другите хора. Подобни твърдения нямат нищо общо с истината и изразяват крайно пуритански църковна позиция", допълни той.

Припомняме Ви, че общинският съветник Живко Табаков внесе докладна, с която предлага “Атанасовска коса 2”, който Общината поиска да стопанисва, отново да стане плаж “Адам и Ева”, в случай, че местната или националната власт реши да вземе предвид подписката и да забрани голотата и монокините по плажните ивици.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега