Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Д-р Галина Милева откри кампания за изследване за хепатит в област Бургас

Д-р Галина Милева откри кампания за изследване за хепатит в област Бургас

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-Бургас д-р Галина Милева откри скрининг кампания за изследване на населението за хепатит Б и С в Бургаска област. Инициативата е напълно безплатна за гражданите, а резултатите се получават броени минути след изследването.

Кандидатътза народен представител от ГЕРБ-Бургас д-р Галина Милева откри скринингкампания за изследване на населението за хепатит Б и С в Бургаска област.Инициативата е напълно безплатна за гражданите, а резултатите се получаватброени минути след изследването. 

Закампанията са доставени специално от Германия тестове, които са закупени съссредства, осигурени от д-р Милева и колегата й Иван Вълков. Те заедно смобилната лаборатория и екипа на фондация „Христо Гешов“ посетиха с. НовоПаничарево, където бе даден и старт на инициативата.

Иван Вълков помогна дабъде монтирана откритата приемна в центъра на селото. Към нея имаше голяминтерес от страна на местните хора, които заедно с кмета Яна Жекова благодарихана кандидатите за депутати за поредния жест на внимание и грижа.

„Тазикампания е моя лична кауза, защото съм отлично запозната със страшнатастатистика на броя на болните от хепатит. Небходимо е хората да повишатздравната си култура, защото съществуват нелепи начини човек да се зарази. Катозам.-председател на здравната комисия в 41-ото НС съм провеждала многоинициативи, посветени на тази тематика, обърнах се към фондация „Христо Гешов“и нейния основател, които веднага се отзоваха. Кампанията се подкрепя въввсички населени места от кметовете, без значение партийната им принадлежност.Защото здравето и грижата за хората нямат цвят“, категорична е д-р Милева.

Иван Вълковсподели, че кампанията е поредното доказателство, че ГЕРБ не спира да помага нахората в по-малките населени места. „В това отношение ние водим последователнаполитика. С. Ново Паничарево бе едно от сериозно засегнатите от наводнениятаместа, помогнахме за отстраняването на щетите, насочваме вниманието си и къмздравето на хората".

Кампаниятапо безплатно изследване за хепатит продължава днес от 10.30 ч.в  Поморие пред читалище „Просвета“ и от 14.30часа в Айтос на площада пред Пощата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега