Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Да дадем шанс на двегодишната Теди от Бургас

Да дадем шанс на двегодишната Теди от Бургас

Бургаското дете страда от епилепсия и микроцефалия. Нуждае се от сериозно лечение, каквото не може да й бъде осигурено у нас. Семейството на Теодора се обръща към всеки, който може да помогне и да даде шанс на малкото момиченце да се пребори за живота си.

Теди е на две годинки, но вече е боец. Бургаското дете страда от епилепсия и микроцефалия. Нуждае се от сериозно лечение, каквото не може да й бъде осигурено у нас. Семейството на Теодора се обръща към всеки, който може да помогне и да даде шанс на малкото момиченце да се пребори за живота си.

Кошмарът за семейството започва през ноември 2018-а година, когато Теди е едва на седем месеца. "Тогава тя направи сериозен гърч, загуби съзнание и посиня, след което сърцето ѝ спря за няколко минути. За щастие докторите реагираха бързо и Теди се съвзе", разказва майката Десислава.

Поради липса на специализиран детски невролог в Бургас, семейството било пренасочено към пловдивска болница, където медиците поставили диагнозите микроцефалия, полималформативен синдром и епилепсия. Въпреки медикаментозното лечение и рехабилитацията, Теди все още не може да стои самостоятелно, прави некоординирани движения и прогресивно изостава с развитието си. Правени са ѝ ЕЕГ, 3D скенер и генетични изследвания, които показали, че детето е с хромозомна аберация.

Надежда на Десислава дават от турска клиника, където обаче желаят да направят поредица от изследвания, които да конкретизират диагнозите на Теди, преди да назначат терапия. Сумата за тези прегледи е непосилна за семейството. Добрата новина е, че благотворителната акция в подкрепа на детето дава резултат, но все още парите не достигат.

Можете да подадете ръка на Теди посредством платформата HelpKarma.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега