Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Да помогнем на бургазлийката Ели!

Да помогнем на бургазлийката Ели!

Младата жена страда от Периневрални кисти на Тарлов в сакралната област на гръбначния стълб и се нуждае от терапия със стволови клетки в Турция.

Ели е на 34 години и преди близо 2 години е диагностицирана с Периневрални кисти на Тарлов в сакралната област на гръбначния стълб. Всичко започва със силни болки в кръста, краката и стъпалата. Болката е толкова силна, че не й позволява да стане от леглото. Няколко месеца след първия пристъп, младата жена претърпява операция в Лондон, която е заплатена от семейството. Тя обаче се оказва неуспешна - болката остава.

Година и половина след операцията Елена продължава да живее в агонизираща болка, не може да стои права повече от 10 минути, изпитва схващане, замаяност, слабост и главоболие. Проведени са многобройни хоспитализации за овладяване на болката, приема силни болкоуспокояващи, включително морфин – без резултат.

Поради сложността и деликатността на този вид интервенции, операции на кисти на Тарлов се извършват само от няколко неврохирурзи в световен мащаб. Шансът за лечение на Ели е в провеждането на терапии със стволови клетки в "Liv hospital" в Истанбул. Офертата на клиниката е за 65 000 евро и за съжаление личните финансови възможности на семейството вече не достигат за покриването ѝ.

"Първата терапия със стволови клетки е вече реализирана като няколко дена след нея, Ели почувства повече енергия и сила, което за нас е огромно щастие. Около месец и половина след вливката сме, очакваме с всяка следваща вливка, стволовите клетки да се акумулират и състоянието на Ели да започне да се подобрява. Предстоят ни още 5 курса терапии със стволови клетки. Всяка една терапия е на стойност 12 000 долара", споделя сестрата на Ели - Мартина.

Можете да подадете ръка на Ели посредством платформата HelpKarma, както и чрез системата на DMS - с текстово съобщение DMS ELENA на номер 17 777. Можете на направите и паричен превод по сметката на Сдружение Български дарителски форум - BG06UBBS 80 0210 2607 2940 с основание DMS ELENA.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега