Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дарители помогнаха на Английската да вдъхне живот на новата си сграда

Дарители помогнаха на Английската да вдъхне живот на новата си сграда

Преминаването към електронно обучение със заповед на здравния министър ще даде възможност АЕГ „Гео Милев“ да довърши ремонтните дейности в сградата.

Вече няколко месеца английската езикова гимназия в Бургас е на нов адрес, след като през лятото бе преместена в сградата на СУ „Добри Чинтулов“ в бургаския комплекс „Изгрев“. Едно от най-елитните средни училища получи нова сграда, която бе обновена и модернизирана с помощта както на местната власт, така и на бивши възпитаници и семейства на настоящи ученици. Преминаването към електронно обучение със заповед на здравния министър ще даде възможност АЕГ „Гео Милев“ да довърши ремонтните дейности в сградата.

Асоциацията на бившите възпитаници на гимназията се ангажира с изграждането на инсталация за топла вода, която до този момент не е съществувала в училището. Дарители са се погрижили и за нови чинове и маси, както и за антибактериалната настилка в няколко от стаите. Училището е получило и посетителски столове, компютри и мебели от бивши възпитаници. Почистването на училището след ремонтните дейности също е било дарение от семейство, приело каузата на АЕГ „Гео Милев“ за своя. Общото между всички благотворители е, че не искат имената им да бъдат публично оповестени.

"Бих желала да благодаря на всеки един поименно, защото без тяхната помощ нямаше да се справим. Вярвам, че за доброто трябва да се говори. Благодаря на Асоциацията на бившите възпитаници на АЕГ „Гео Милев“, които положиха огромен труд, за да можем да започнем учебната година в обновена сграда. Благодаря и на Община Бургас, които съдействаха по всякакъв начин и ни подкрепиха в реализирането на идеите ни. Заедно монтирахме осветление на двора, което до този момент никога не е съществувало, а за нас беше много важно да осигурим безопасна среда за учениците ни", коментира директорът на училището - Жаклин Нейчева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега