Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дават по 610 лева помощи на работещи родители с деца до 14 години

Дават по 610 лева помощи на работещи родители с деца до 14 години

Помощта ще е в размер на една минимална работна заплата. На нея ще могат да разчитат родителите, които не могат да работят дистанционно от вкъщи и нямат възможност за платен годишен отпуск.

"Подкрепяме семействата с деца до 14 години, като им осигуряваме право на месечна целева помощ по време на извънредно положение или извънредна епидемична обстановка", съобщи премиерът Бойко Борисов по време на онлайн заседанието на Министерския съвет.

Помощта ще е в размер на една минимална работна заплата. На нея ще могат да разчитат родителите, които не могат да работят дистанционно от вкъщи и нямат възможност за платен годишен отпуск.

"За прилагането на новата мярка за справяне с последиците от COVID-19 осигуряваме по 20 милиона лева на месец. Във времена на безпрецедентно изпитание като пандемията от коронавируса това е добро решение за работещите родители", обясни премиерът.

Подкрепяме семействата с деца до 14 години като им осигуряваме право на месечна целева помощ по време на извънредно положение или извънредна епидемична обстановка. Помощта ще е в размер на една минимална работна заплата. На нея ще могат да разчитат родителите, които не могат да работят дистанционно от вкъщи и нямат възможност за платен годишен отпуск. За прилагането на новата мярка за справяне с последиците от COVID-19 осигуряваме по 20 милиона лева на месец. Във времена на безпрецедентно изпитание като пандемията от коронавируса това е добро решение за работещите родители.

Публикувахте от Boyko Borissov в Сряда, 12 август 2020 г.
По-рано днес, Борисов съобщи, че са взели решения в подкрепа на българските ученици, студенти. Поехме и изпълняваме ангажимента си за обновяване и модернизиране на кабинетите по математика и природни науки в 160 училища в България.

„За да се учат нашите деца в модерни класни стаи и във възможно най-добрите условия, с колегите ми от Министерския съвет днес отпуснахме по бюджетите на общините 16 586 976 лв. Средствата са за реализирането на дейности по национална програма. Тя е насочена към училища с иновативни практики и за развитие на иновации в областта на природните науки, дигиталните технологии и математиката“, допълва министър-председателят.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега