Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дена Димова: Спортните съоръжения в училищата са в окаяно състояние

Дена Димова: Спортните съоръжения в училищата са в окаяно състояние

"Липсата на подходяща за спорт материална база е фрапираща. Спортните съоръжения на почти всички училища са в окаяно състояние", казва Дена Димова – кандидат общински съветник от КП „Ваклин Стойновски за БУРГАС".

Представяме ви становище на Дена Димова – кандидат общински съветник от КП „Ваклин Стойновски за БУРГАС”, касаещо спортно – материалните бази в учебните заведения:  

 "Нашите деца не спортуват. Причината затова не е само в липсата на желание или заради предпочитания към други занимания. Липсата на подходяща за спорт материална база е фрапираща. Спортните съоръжения на почти всички училища са в окаяно състояние. Те се нуждаят от сериозни ремонти и реконструкции по модерни и утвърдени стандарти. Парадоксално е, че в морски град като Бургас, закритите плувни басейни са недостатъчни.

В басейна на Младежкия дом тренират няколко отбора. За желаещите просто да поплуват, място няма. Само в някои училища, които се броят на пръсти, има басейни. Общинският детски комплекс, също вече не е място, където учениците могат да спортуват. Причината е липсата на треньори, които, за съжаление, са уволнени.

Изброените факти са илюстрация на тоталното елиминиране на ученическия спорт от приоритетите на сегашните общински управници. Приоритет на Общинската администрация явно са скъпо платените спортни занимания в луксозни и недостъпни за масов спорт съоръжения и зали.     

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега