Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Денков: Нов вот на недоверие ще бъде загуба на време

Денков: Нов вот на недоверие ще бъде загуба на време

Така премиерът акад. Николай Денков коментира намерението на БСП да внесе следващо искане за гласуване срещу правителството, този път за неговата политика в сферата на националната сигурност и отбраната.

Нов вот на недоверие ще бъде загуба на време, какъвто беше и отхвърленият днес. Така премиерът акад. Николай Денков коментира намерението на БСП да внесе следващо искане за гласуване срещу правителството, този път за неговата политика в сферата на националната сигурност и отбраната. 

Вотът за енергийната политика на кабинета, който беше отхвърлен днес в парламента със 143 гласа, почиваше на неверни аргументи, които се основаваха на лъжи, посочи министър-председателят. Според него постепенно всички ще разберат, че правителството се опитва да помогне на въглищните региони. „В Стара Загора може да се развие индустриална зона, подобна на тази в Пловдив“, отбеляза акад. Денков, който днес посети „Тракия икономическа зона“.  

Премиерът благодари на всички народни представители, гласували за кабинета днес.  „Важно е да има политическа подкрепа, без нея нищо не можем да свършим. Така че ценя високо всеки един глас, който беше подаден. Това ни дава основание да продължим да изпълняваме управленската си програма“, каза той. 

По повод слуховете за проблеми с фискалния резерв министър-председателят беше категоричен, че в сметките има 10 млрд. лв. и „финансовото състояние на държавата е много добро, да не кажа отлично“. 

„Готов съм да изслушам всеки, който има да каже нещо полезно и подхожда добронамерено и конструктивно. Ако има нещо, с което не съм съгласен, действам по начина, който аз смятам за правилен. За мен ключовото е да си работим по приоритетите, да си изпълняваме програмата и да имаме парламентарна подкрепа, за да се гласуват законите, които са важни“, подчерта премиерът.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега