Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Денят на най-дългоочакваната сватба настъпи

Денят на най-дългоочакваната сватба настъпи

Часове остават до сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Двамата спазиха кралската традиция и се разделиха с целувка преди здрач в навечерието на сватбата си.Те прекараха нощта преди големия ден със семействата си.

Часове остават до сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Двамата спазиха кралската традиция и се разделиха с целувка преди здрач в навечерието на сватбата си.Те прекараха нощта преди големия ден със семействата си.

Последната си вечер като неомъжена Кейт прекара в хотел "Горинг". Уилям бе с баща си принц Чарлс, херцогинята на Корнуол Камила и брат си принц Хари в Кларънс Хаус.

Стотици хиляди се стекоха към Великобритания и са в очакване на церемонията. Всички световни медии ще отразят най-чаканото бракосъчетание. По последна информация палатковият лагер по пътя на процесията продължава да се разраства. Хиляди са нетърпеливи да зърнат роклята на Кейт и шапката на кралица Елизабет, за да разберат дали са познали в облозите си.

Сватбата на годината ще започне в 13:00 часа българско време. По протокол младоженецът ще пристигне в  Уестминстърското абатство 45 минути по-рано, придружен от своя кум - по-малкия си брат Хари. Кейт ще пристигне малко по-късно с луксозен "Ролс Ройс Фантом VІ" от 1977 г., заедно със сестра си Пипа, която е нейна кума.  

След брачните клетви младоженците ще се скрият от камерите, докато подписват брачното свидетелство в най-свещената част от Уестминстърското абатство - в параклиса на св. Едуард Изповедник зад олтара.  

Според експертите, проследили организирането на събитието, сватбата ще струва рекордните 163 млн. долара. За сравнение, за подобни, провеждани досега церемонии, са харчени най-много 50 млн. долара.  

Очаква се гостите в църквата да са близо 2000 сред които кралски особи, политици, обществени дейци, популярни лица от шоу бизнеса и др. В чест на сватбата днес във Великобритания не се работи.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега