Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Депозитите от КТБ ще се изплащат в 9 банки

Депозитите от КТБ ще се изплащат в 9 банки

Девет банки ще изплащат парите на депозантите в КТБ от 4 декември и за това е създадена необходимата организация, съобщи премиерът Бойко Борисов. Това стана ясно след срещата му с финансовия министър Владислав Горанов и председателя на парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова с Асоциацията на банките в България.

Девет банки ще изплащат парите на депозантите в КТБ от 4  декември и за това е създадена необходимата организация, съобщи премиерът Бойко Борисов. Това стана ясно след срещата му с финансовия министър Владислав Горанов и председателя на парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова с Асоциацията на банките в България.

На тази среща бе представен и новият шеф на Фонда за гарантиране на влоговете в банките Радослав Миленков.Борисов добави, че ще бъдат взети допълнително мерки и от полицията по време на изплащането на влоговете на хората. Първият трансфер на средства от КТБ към други банки ще бъде безплатен за хората, като това няма да е безплатно за държавата, посочи премиерът.

Радослав Миленков се обърна към хората, които имат влогове в КТБ, и им напомни, че те разполагат с 5 години срок, в който ще имат възможност да вземат своите пари от банките, които ще ги изплащат. Той посочи, че в момента не можел да съобщи имената на институциите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега