Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Десетки бургазлии спортуваха на открито в деветото издание на "Следвай ритъма" /Снимки/

Десетки бургазлии спортуваха на открито в деветото издание на "Следвай ритъма" /Снимки/

"Идеята е да се извършва движение, стъпка напред за здравето, защото здравето е първото условие, за да се случват успешни дела. Това, което прокламира Национално сдружения "Младежки глас" вече над 15 години е хората да вярват в себе си, а ние институциите, организациите да ги подкрепяме.", коментира Тодор Йосифов.

Бургас дава много възможности за спорт и всеки един от нас може да спортува, не е задължително да е професионално. Това коментира националният лидер на НС "Младежки глас" Тодор Йосифов по време на деветото поред мероприятие по случай Деня на младежта в Бургас - „Следвай ритъма 2021 – Let’s dance Burgas“. Десетките бургазлии, които се събраха в района на Експоцентър "Флора" доказаха, че младите хора са мотивирани, обичат спорта и се грижат за здравето си. 






В събитието „Следвай ритъма” специалното участие взеха София Мазуренко  и Мирослава Кискинова от Спортен център “София” - Бургас, които демонстрираха пред присъстващите стречинг, пилатес и табата. В спортната инициатива взеха участие също zumba инструкторите Аксиния Николова и Стефка Граматикова; Xplosive gym, СК ”Сентоки-Бургас”, Танцово Студио 29, Hip-Hop Dance и Спортен брейк клуб “Black Style Squad”.




"От името на национално сдружение Младежки глас пожелавам на младите хора в България да бъдат все така личности с хъс, да продължават да се борят да се развиват. И най-важното - младите хора в България да продължават да бъдат тези млади хора, които винаги са показвали потенциал", пожела Йосифов. 





По думите му дълбоко в сърцето на всеки един бургазлия е залегнал спортът. "Както знаем, Бургас беше столица на спорта през 2015 г. Всеки един от нас, от хората родени и живеещи тук, практикува спорт под някаква форма в ежедневието си. Тези, които не са го направили до момента, мероприятия като това са повод да дадат старт. Ние искаме да дадем сцена на талантите, на хората, които могат да покажат и да дадат пример на останалите. Всяка година получаваме толкова много информация от нашите членове и приятели, че по време на "Последвай ритъма" са започнали да спортуват активно. Всичко това е много хубаво. Идеята е да се извършва движение, стъпка напред за здравето, защото здравето е първото условие, за да се случват успешни дела. Това, което прокламира Национално сдружения Младежки глас вече над 15 години е хората да вярват в себе си, а ние институциите, организациите да ги подкрепяме.", допълни лидерът на младежкото сдружение.





Проектът “Стъпка напред ЗА здравето” е по Национална програма за изпълнение на младежките дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2021 г., Направление 3, финансиран от Министерство на младежта и спорта. Договор №25-00-29/22.03.2021г. , НПИМД-Н3-Т4-001/2021.

Още снимки ще намерите на официалната ни фейсбук страница!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега