Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тодор Йосифов: Нищо не може да спре младите хора и техния потенциал /Снимки/

Тодор Йосифов: Нищо не може да спре младите хора и техния потенциал /Снимки/

Демонстрации на zumba, jumping fit, фитнес тренировка, cross Fit, ръгби и бразилско джиу джицу бяха част от пъстрата празнична програма, подготвена от организаторите НС "Младежки глас".

Нищо не може да спре младите хора и техния потенциал. Това демонстрира осмото поред мероприятие по случай Деня на младежка в Бургас - „Следвай ритъма 2020 – Let’s dance Burgas“, което превърна района на Експоцентър "Флора" в сцена за презаредане с младежка енергия. Демонстрации на zumba, jumping fit, фитнес тренировка, cross Fit, ръгби и бразилско джиу джицу бяха част от пъстрата празнична програма, подготвена от организаторите НС "Младежки глас". 








Въпреки дъждът, събитието постигна завиден успех. Доста млади хора се събраха пред сцената и наблюдаваха с интерес случващото се на нея. Специално участие в демонстрациите взеха треньорите София Мазуренко – jumping fit  и сертифицираният треньор, диетолог и треньор Елица Савова. В събитието се включват и треньорите от Граплинг файт тим Бургас-БЖЖ, Xplosive Gym – Burgas, Titan Gym – Burgas, Zumba Fit Burgas и Ръгби клуб "Моряците" - гр. Бургас.






"Както виждате започваме с дъжд, но нас дъждът не може да ни спре, защото младите хора имат енергия, имат потенциал и всеки един млад човек има духа, който трябва да бъде подкрепян, така както прави нашата организация (бел.ред НС "Младежки глас"), Министерството на младежта и спорта и Община Бургас. Това, което правят артистите на тази сцена днес заслужава не само подкрепа и уважение, заслужава и огромно внимание. Благодаря на всеки един от Вас, нашите гости, затова че въпреки дъжда, Вие сте тук за да подкрепите младите хора. Това е знак, че нищо не може да спре младите хора и техния потенциал.", коментира националният лидер на НС "Младежки глас" Тодор Йосифов.




Младежите са силата, красотата, таланта  и бъдещето. Това заяви от своя страна зам.-кметът по образование, здравеопазване, социални дейности и младежки политики Йорданка Ананиева. "Пожелавам на младите хора, които живеят, учат, работят в нашия Бургас, да бъдат креативни, зареждащи, да измислят нови неща и да не се страхуват да екпериментират, да предлагат, да настояват и да изискват", допълни тя.




Ежегодното събитие се осъществява с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Бургас, по проект "Спри агресията, кажи ДА на доброто"  по Национална програма за изпълнение на младежките дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2020 г., Направление 2, от Министерство на младежта и спорта.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега