Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тодор Йосифов: Морален дълг е да поддържаме здравето си, това прави обществото ни силно /Снимки/

Тодор Йосифов: Морален дълг е да поддържаме здравето си, това прави обществото ни силно /Снимки/

Здравната шатра на кампанията „С любов към здравето” привлече вниманието на малки и големи, които използваха слънчевия делник не само за разходка, но и за да сверят здравния си статус.

Десетки бургазлии и гости на морския град се консултираха безплатно с офталмолог и кардиолог в късния следобед на 29 юли.  Акцията бе организирана от Национално Сдружение „Младежки глас“ с партньорството на Министерство на младежта и спорта, Медицински център „Оксиком“, Диагностично-консултативен център „Ел-Масри” и със съдействието на Община Бургас.  





Здравната шатра на кампанията „С любов към здравето” привлече вниманието на малки и големи, които използваха слънчевия делник не само за разходка, но и за да „сверят“ здравния си статус. На място освен консултации със специалистите по важни за гражданите здравословни въпроси, се измерваше и кръвно налягане, раздаваха се и информационни здравни материали и атратктивни подаръци. 








„Това е поредната инициатива  на Сдружение „Младежки глас“ в подкрепа на хората, на подрастващото поколение, към промяна на мисленето в позитивна насока - с грижа за здравето. Тук са експертите, офталмологът от „Оксиком“ д-р Малина Топчийска и  кардиологът д-р Михаил Читаков от ДКЦ „Ем Масри“, които се грижат за здравето на хората.  Лекарите консултират гражданите с мотивационна цел - да се правят профилактични прегледи по-често, хората да обръщат внимание на здравето си, защото за да се постигнат успехи, човек трябва да бъде здрав. Особено във времената в които живеем. Както коментирахме с нашите лекари, които са тук, профилактиката и обръщане на внимание на всеки един бъдещ проблем е една превенция срещу самия проблем.“. Това коментира националният лидер на НС "Младежки глас" Тодор Йосифов.




По думите му здравето трябва да бъде приоритет за всички. „Особено важно за нас е „Z“- генерацията, младото поколение. Ние държим то да се развива в България и да бъде успешно. На първо място трябва да бъде здраво. Морален дълг на всеки един от нас е да поддържаме здравето си, защото това прави обществото ни силно. Призоваваме всеки един млад човек и всеки член на обществото да прави профилактични прегледи и да спазва всички мерки за опазване на здравето си.“, допълни Йосифов. 




Инициативата е част от проекта “Стъпка напред ЗА здравето” е по Национална програма за изпълнение на младежките дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2021 г., Направление 3, финансиран от Министерство на младежта и спорта. Договор №25-00-29/22.03.2021г. , НПИМД-Н3-Т4-001/2021. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега