Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Директорът на ОДМВР - Силистра награди 9-годишно момче за достойна постъпка

Директорът на ОДМВР - Силистра награди 9-годишно момче за достойна постъпка

Бъдещият третокласник бе похвален за своята честност, след като момчето намери портфейл с пари и лични документи и го върна на собственика му.

9-годишният Дамян Лазаров от Тутракан бе награден с благодарствен адрес и плакет от Старши комисар Кристиян Петров  - директор на ОДМВР Силистра. Бъдещият третокласник бе похвален за своята честност, след като момчето намери портфейл с пари и лични документи и го върна на собственика му.

Дамян излязъл да играе сутринта на 17-и юли. Пред съседния вход на блока, в който живее, открил портмоне с около 2000 лева и лични документи. Без да се изкуши да задържи голямата сума, момчето подало сигнал за находката в полицията и скоро собственикът бил установен, а намерените вещи върнати.

Дамян Лазаров наесен ще бъде третокласник в местното СОУ „Христо Ботев” в Тутракан. Той е син на младши автоконтрольор в Районното управление в града. В присъствието на полицейски служители и родителите на момчето старши комисар

Петров похвали Дамян за доблестната му постъпка, подчертавайки, че тя е пример за подражание. Той поздрави и родителите за честността на сина им, пожелавайки на семейството здраве и много успехи.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега