Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

До края на годината правителството ще разгледа 80 законопроекта

До края на годината правителството ще разгледа 80 законопроекта

До края на годината правителството ще разгледа 80 законопроекта. Те влизат в приетата днес програма за второто полугодие на 2015-а. Сред тях има предложения за промени в приоритетни за правителството области.

До края на годината правителството ще разгледа 80 законопроекта. Те влизат в приетата днес програма за второто полугодие на 2015-а. Сред тях има предложения за промени в приоритетни заправителството области.

Финансовото министерство ще внесе Законопроект наКодекс за застраховането, с който ще бъдат въведени изисквания на триевропейски директиви. Поправки в Закона за защита при бедствия готви МВР, аминистерството на отбраната ще предложи редакция на Закона за резерва навъоръжените сили на Република България.

Кабинетът ще разгледа поправки вЗакона за закрила и развитие на културата. С тях ще влязат в сила единниправила за финансиране чрез стандарти на държавните, регионалните и общинскитекултурни институти в сферата на музеите и подводните археологически проучванияи библиотечното дело.

Програмата на правителствотопредвижда да бъдат направени поправки и в Закона за висшето образование, коитоще доведат стимулиране на научноизследователската дейност на висшите училища иразвитието на иновациите. Предвижда се създаване на Център за оценка на рискапо хранителната верига като самостоятелно звено на подчинение на министъра наземеделието и храните. Неговите компетентности и функции ще бъдат разписани вотделен закон.

Министерството на околната средаи водите ще предложи промени в три закона – за управление на отпадъците, забиологичното разнообразие и за защитените територии. Здравното министерствоготви изменение и допълнение на Закона за здравето, с които ще се създадеединна информационна здравна система, оптимизиране на органите на медицинскатаекспертиза.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега