Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Добра новина: Веси претърпя успешна трансплантацията, вече се възстановява

Добра новина: Веси претърпя успешна трансплантацията, вече се възстановява

40-годишната бургазлийка се обърна към обществеността с емоционална публикация във „Фейсбук“, с която разказа подробности за физическото си състояние и благодари на всички за оказаната подкрепа.

Веселина Атанасова, за която Бургас събира пари чрез различни кауза, претърпя успешна трансплантацията на черен дроб и вече се възстановява - и тя, и съпругът ѝ, който стана донор. 40-годишната бургазлийка се обърна към обществеността с емоционална публикация във „Фейсбук“, с която разказа подробности за физическото си състояние и благодари на всички за оказаната подкрепа. 
Снимка: Фейсбук

„И така мили мой приятели и семейство, след като бяхме на ръба на отчаянието и мислихме, че вече няма надежда, вселената нареди така събитията, че трябваше да се действа светкавично! На 1 април излязоха резултатите и бяха много добри, но трябваше бързо да хванем този “добър “ прозорец, защото жлъчката беше отказала, а нямаше как да оперират само нея. На 2 април бяхме в турската болница.
 
Снимка: Фейсбук

И на 03.04.2024 г. ( сряда) се случи чудото точно в 09:00 часа започна голямата борба на няколко екипа лекари и продължи около 12 часа! Дареният черен дроб е заработил веднага, трансплантацията мина без нито едно усложнение!!! Донора- съпругът ми Валентин също бързо се възтановява! Благодаря на всички, без Вас нямаше да ме има, заради Вас ще живея втория си живот с пълни шепи ,осъзнах , че малцина имат втори шанс, няма да го пропилея, обещавам!!! Аз ще предам доброто нататък, направете го и Вие !!! Има още много хора в нужда, доказахме, че с общи усилия може да се спаси живот!!!“
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега